"Lake Village"
Minden, amit projektról tudni kell

Lakópark a tónál

MoWo Projektentwicklung GmbH "Lake Village" - Lakópark a tónál projektje egy jövőbe mutató elképzelés, ami már ma fogalommá vált.

 

Mosonszolnok nagyközség kb. 15 km-re található az osztrák határtól. A hozzá legközelebb fekvő település Ausztriában: Féltorony (Halbturn). Mosonszolnok az albertkázmérpusztai /Féltoronyi (Kasimir) határátkelő megnyitásával 15 perc alatt elérhetővé vált Ausztriából is.

 

A lakópark a község szélén található, a település központja néhány perc alatt gyalogszerrel is megközelíthető. Elhelyezkedése a Bécs – Sopron – Győr alkotta nagytérségi háromszögben igen kedvező és számos lehetőséget nyújt a lakók számára. Mindegy, hogy ön Bécsben akar-e tanulni, Sopronban kikapcsolódni, Győrben bevásárolni, vagy vacsorázni, egy órán belül érezheti a nagyvárosok lüktetését.

 

Az ökotó melletti lakópark optimális lehetőséget biztosít a nyugodt visszavonulásra és többféle szabadidős tevékenység gyakorlására, anélkül, hogy ez túl sok idejébe kerülne.

 

A szomszéd városban – Mosonmagyaróváron- található termálfürdőben nyugalomra találhat és kipihenheti magát. élvezheti a szigetközi wellness szállodák kényeztetését, akár kedvenc vízisportjának is hódolhat a környékben egyedülálló adottságainak köszönhetően. Vásárlási szomját az éjjel-nappal nyitvatartó Tesco bevásárló központban csillapíthatja.

 

A lakópark, Mosonszolnok nagyközség területén belül, a Fertő-Hanság Nemzeti Park szélén helyezkedik el, ez garancia a nyugalomra, mindemellett a település optimális infrastruktúrával is büszkélkedhet (óvoda, iskola, sportcsarnok a település központjában).

 

A 24 házzal körülvett, fürdésre is alkalmas tó pihenő- és kommunikációs központtá is válhat a tervek szerint. Az ökotó növeli az ön komfortérzetét és ezzel lakói lelkiegyensúlyának megteremtéséhez is hozzájárul.