A lakópark fekvése, adottságai

A lakópark fekvése és adottságai

A "Lake Village" lakópark 24 lakóegységből áll. A házak közvetlenül a természetes fürdőtó körül helyezkednek el. A lakópark összes lakója jogosult a tavat használni.

Az óvoda, az általános iskola, szabadidő eltöltésére alkalmas, egész évben nyitva tartó sportcsarnok néhány perc alatt elérhetőek, éppúgy, mint a Fertő-Hanság Nemzeti Park egész területe –, mely akár kerékpárúton is megközelíthető.

A lakóparkot övező falusi táj, vidéki környezet magas életszínvonalat garantál. Egy a közelmúltban közzétett tanulmány szerint a fent említett ok a nyugaton élők, több mint felének komoly vonzerőt jelent! Használja ki ön is ezt az egyedülálló lehetőséget!

A 10.000 m2-es területre 24 lakóegységet terveztünk, hagyományos ikerházak formájában. Az elképzeléshez tartozik egy fürdésre is alkalmas ökotó, valamint egyéb szabadidő eltöltésére alkalmas létesítmény

Az "A" típusú házmodul közel 98 m2-es, a "B" háztípus pedig 118 m2. A "C" háztípus 130 m2-es- és a "D" háztípus 149 m2-es luxus méretekkel készül. Lehetőség nyílik egy 68 m2-es extra típus választására is, mely ideális egyedül állóknak és hétvégi ház gyanánt is (a későbbiekben lehetőség van a felsőszint – kb. 63 m2 – beépítésére is). Természetesen minden háztípusnál lehetőség van pince kialakítására is.

Mivel manapság a mobilitás, a nyugalom és pihenési igényeink mellett életünk egy fontos eleme lett, lakóegységenként 2 személygépkocsi elhelyezésére van lehetőség. Az egyik személygépkocsihoz az ön kérésére garázst is biztosíthatunk.

 

Egyébb jogosultságok

A "Lake Village" lakópark saját tulajdonban lévő lakások egysége. A kiválasztott házzal és a házhoz tartozó területtel együtt minden tulajdonosnak exkluzív joga az öko fürdőtó használata is.

Ház és építési telek ettől eltérő úton-módon való szerzése a lakóparkban (anélkül, hogy ezzel egyidőben a közös használatú területek jogai és kötelezettségei is átszálljanak a tulajdonosra), a szerződés szerint éppúgy kizárt, mint az ezzel fordított eset.